Waar ben je naar op zoek?

Subsidies

Ga je investeren? Dan kan het interessant zijn om subsidie aan te vragen. Denk aan de subsidieregeling duurzame energie (SDE), POP3-gelden, of subsidies voor integraal duurzame stallen, asbestverwijdering, fijnstofmaatregelen en mestverwerking. FarmConsult denkt actief met je mee en kan de subsidieaanvraag volledig voor je verzorgen.

Een subsidie aanvragen is waarschijnlijk geen dagelijkse kost voor jou. De voorwaarden waar je aan moet voldoen zijn soms eenvoudig, maar kunnen ook zeer complex zijn. Bij het indienen van bijvoorbeeld een nieuwe vergunning is het slim om op voorhand rekening te houden met eventuele subsidiekansen en bijbehorende voorwaarden. 

Subsidiekansen

De specialisten van FarmConsult zoeken actief naar subsidiekansen die dicht op het boerenerf zitten en tevens een fysieke investering van jou vragen. We volgen de voorwaarden van de aanvraagprocedure en kunnen je volledig ontzorgen in het papierwerk en het indienen van de aanvraag. In overleg met jou nemen we je meer of minder werk uit handen.

 

Arjan Laarhuis
Arjan Laarhuis, subsidiespecialist FarmConsult

Een correcte subsidieaanvraag vergroot jouw kansen

Een subsidieaanvraag heeft geen 100% slagingskans. Het resultaat is afhankelijk van de beoordeling door de subsidieverstrekker en de ruimte in de subsidiepot. Een aanvraag die voldoet aan de regels en voorwaarden vergroot jouw kans van slagen aanzienlijk.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de subsidiemogelijkheden en jouw kansen? Onze specialisten denken graag met je mee en geven je een realistisch beeld. Neem contact via ons contactformulier of bel naar 0573 - 28 89 89.