Waar ben je naar op zoek?

Productierechten

Productierechten heb je nodig om bepaalde diersoorten te mogen houden op jouw agrarisch bedrijf. FarmConsult bemiddelt in de aan- of verkoop of bij het leasen van productierechten. Denk hierbij aan:


Kom je rechten te kort of heb je rechten over, dan kun je deze via ons (ver)leasen en/of (ver)kopen. Heb je uitbreidingsplannen? Dan dien je in veel gevallen, in verband met de financiering, op voorhand de productierechten in jouw bezit te hebben. Het houden, benutten en overdragen van productierechten gaat gepaard met veel regels en voorwaarden. Omdat er vaak grote bedragen mee gemoeid zijn, is een correcte, snelle en vertrouwde afhandeling van groot belang.

FarmConsult: jouw vertrouwde partner in bemiddeling

FarmConsult brengt al sinds het bestaan van de productierechten vraag en aanbod bij elkaar en voorziet je van deskundig advies. Het gaat hierbij om zuiver bemiddeling, die op een zeer transparante manier plaatsvindt. We hanteren een vast bedrag voor bemiddelingskosten. FarmConsult garandeert een reële, marktconforme prijs voor zowel de koper als verkoper en zorgt voor een solide overeenkomst. Tevens verzorgen wij de registratie bij RVO. De betaling geschiedt via een onafhankelijke derdenrekening, zodat je verzekerd bent van een correcte en betrouwbare afhandeling.

Ria Zieverink (l) en Clemens Goselink, productierechtenspecialisten

Clemens Goselink en Ria Zieverink
"Wij garanderen een reële, marktconforme prijs voor zowel de koper als verkoper, zorgen voor een solide overeenkomst en veilige betaling."

Productierechten te koop/gevraagd?

Heb je productierechten te koop of te verleasen of ben je op zoek naar rechten? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. Of bel met 0573 – 28 89 89.

Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met uw persoonsgegevens