Waar ben je naar op zoek?

Productierechten

Productierechten heeft u nodig om bepaalde diersoorten te mogen houden op uw agrarisch bedrijf. FarmConsult bemiddelt in de aan- of verkoop of bij het leasen van productierechten. Denk hierbij aan:


Komt u rechten te kort of heeft u rechten over, dan kunt deze via ons (ver)leasen en/of (ver)kopen. Heeft u uitbreidingsplannen? Dan dient u in veel gevallen, in verband met de financiering, op voorhand de productierechten in uw bezit te hebben. Het houden, benutten en overdragen van productierechten gaat gepaard met veel regels en voorwaarden. Omdat er vaak grote bedragen mee gemoeid zijn, is een correcte, snelle en vertrouwde afhandeling van groot belang.

FarmConsult: uw vertrouwde partner in bemiddeling

FarmConsult brengt al sinds het bestaan van de productierechten vraag en aanbod bij elkaar en voorziet u van deskundig advies. Het gaat hierbij om zuiver bemiddeling, die op een zeer transparante manier plaatsvindt. We hanteren een vast bedrag voor bemiddelingskosten. FarmConsult garandeert u een reële, marktconforme prijs voor zowel de koper als verkoper en zorgt voor een solide overeenkomst. Tevens verzorgen wij de registratie bij RVO. De betaling geschiedt via een onafhankelijke derdenrekening, zodat u verzekerd bent van een correcte en betrouwbare afhandeling.

Ria Zieverink (l) en Clemens Goselink, productierechtenspecialisten

Clemens Goselink en Ria Zieverink
"Wij garanderen een reële, marktconforme prijs voor zowel de koper als verkoper, zorgen voor een solide overeenkomst en veilige betaling."

Productierechten te koop/gevraagd?

Heeft u productierechten te koop of te verleasen of bent u op zoek naar rechten? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. Of bel met 0573 – 28 89 89.

Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met uw persoonsgegevens