Waar ben je naar op zoek?

Stalontwerp

U heeft plannen voor uitbreiding, aanpassing, verduurzaming of innovatie van uw stallen. Dan heeft u natuurlijk een stalontwerp nodig. Maar wél een ontwerp waarbij meteen aan de praktische realiteit is gedacht, de nieuwste technieken en inzichten, realistische bouwkosten, efficiënte looplijnen én inpassing in de bestaande situatie of in het landschap. Met FarmConsult weet u dat u een deskundige partner aan tafel heeft met verstand van de boerenpraktijk.

Misschien weet u al exact wat u wil. Of heeft u de contouren helder, maar bent u nog zoekende naar de beste oplossing? De specialisten van FarmConsult hebben jarenlange ervaring in stalontwerp voor de melkvee-, varkens- en pluimveehouderij en komen uit de praktijk. We zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in techniek, duurzaamheid, dierwelzijn én weten wat er vergunning-technisch mogelijk is op uw bedrijf. Zo krijgt een ontwerp dat bij uw doelstellingen past en een stal waar u dagelijks met plezier in werkt.

Planontwikkeling stalontwerp

We starten met een check van uw huidige vergunningen en adviseren bij de totstandkoming van een realistisch plan en stalontwerp dat bij u als ondernemer, uw doelstellingen en bij uw omgeving past. We denken mee over onder andere toekomstbestendigheid van de stal, klimaatbeheersing, looplijnen en werkbaarheid. En natuurlijk checken we of het ontwerp voldoet aan de actuele wet- en regelgeving. Staat het plan vast? Dan kunnen we het vergunning traject volledig voor u verzorgen. Denk aan de vergunningaanvraag, tekeningen, aanvullende rapportages, maar ook bijvoorbeeld aan de aanvraag van het certificaat Maatlat Duurzame Veehouderij (MDV) of constructierapporten. Zo bent u verzekerd van het gewenste resultaat in een zo kort mogelijke tijd. U wilt immers zo snel mogelijk verder met uw plannen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of over aanverwante diensten zoals agrarische vergunningen? Neem dan contact op met onze specialisten via het contactformulier of telefonisch op 0573 - 28 89 89.