Waar ben je naar op zoek?

Stalontwerp

Je hebt plannen voor uitbreiding, aanpassing, verduurzaming of innovatie van jouw stallen. Dan heb je natuurlijk een stalontwerp nodig. Maar wél een ontwerp waarbij meteen aan de praktische realiteit is gedacht, de nieuwste technieken en inzichten, realistische bouwkosten, efficiënte looplijnen én inpassing in de bestaande situatie of in het landschap. Met FarmConsult weet je dat je een deskundige partner aan tafel hebt met verstand van de boerenpraktijk.

Misschien weet je al exact wat je wil. Of heb je de contouren helder, maar ben je nog zoekende naar de beste oplossing? De specialisten van FarmConsult hebben jarenlange ervaring in stalontwerp voor de melkvee-, varkens- en pluimveehouderij en komen uit de praktijk. We zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in techniek, duurzaamheid, dierwelzijn én weten wat er vergunning-technisch mogelijk is op jouw bedrijf. Zo krijg je een ontwerp dat bij jouw doelstellingen past en een stal waar je dagelijks met plezier in werkt.

Planontwikkeling stalontwerp

We starten met een check van jouw huidige vergunningen en adviseren bij de totstandkoming van een realistisch plan en stalontwerp dat bij jou als ondernemer, jouw doelstellingen en bij jouw omgeving past. We denken mee over onder andere toekomstbestendigheid van de stal, klimaatbeheersing, looplijnen en werkbaarheid. En natuurlijk checken we of het ontwerp voldoet aan de actuele wet- en regelgeving. Staat het plan vast? Dan kunnen we het vergunning traject volledig voor je verzorgen. Denk aan de vergunningaanvraag, tekeningen, aanvullende rapportages, maar ook bijvoorbeeld aan de aanvraag van het certificaat Maatlat Duurzame Veehouderij (MDV) of constructierapporten. Zo ben je verzekerd van het gewenste resultaat in een zo kort mogelijke tijd. Je wilt immers zo snel mogelijk verder met jouw plannen.

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze dienstverlening of over aanverwante diensten zoals agrarische vergunningen? Neem dan contact op met onze specialisten via het contactformulier of telefonisch op 0573 - 28 89 89.