Waar ben je naar op zoek?

Locatiescan veehouderij

Wilt u uw veehouderij gaan uitbreiden of aanpassen? Heeft u een tweede locatie op het oog, wilt u een locatie verkopen of een neventak beginnen? Of wilt u weten of uw huidige vergunningen op orde zijn? Dan is het slim om een Locatiescan veehouderij uit te laten voeren. FarmConsult zet snel en deskundig de bestaande natuur- en milieuvergunningen van uw veehouderijlocatie op een rij. En we brengen de ontwikkelmogelijkheden voor u in kaart.

Wat kan er op deze veehouderijlocatie?

Op basis van relevante informatie zoals aanwezige vergunningen, actuele wet- en regelgeving, de omgeving en het bestemmingsplan brengen we de situatie in beeld. U levert hiervoor enkele gegevens aan, maar het meeste verzamelt de specialist van FarmConsult zelf. U krijgt antwoord op vragen als: Is mijn milieuvergunning nog actueel? Wat kan er binnen het bestemmingsplan? Moeten er nog zaken op orde gebracht worden in het licht van de stikstofproblematiek, het Besluit huisvesting of Maatlat Duurzame Veehouderij? 

Aan- en verkoop veehouderij: koop geen kat in de zak

De Locatiescan wordt ook ingezet bij de aan- en verkoop van veehouderijen. Hier is veel geld mee gemoeid. Daarom is het belangrijk om zo exact mogelijk te weten wat de ontwikkelingsmogelijkheden op een locatie zijn. Soms kan er op een locatie meer dan uit de verkooppapieren blijkt. Maar andersom kan het natuurlijk ook, dat de verkopende partij te positief is over de mogelijkheden. De Locatiescan draagt bij aan een reële prijsvorming voor het object. Ook verkopers kunnen met deze scan hun locatie beter onderbouwd in de markt zetten.

Snel, gemakkelijk, overzichtelijk

De Locatiescan veehouderij is snel en gemakkelijk. Binnen enkele dagen ontvangt u de bevindingen. Geen wollig rapport aan gegevens, maar de belangrijkste informatie over uw huidige situatie en de ontwikkelmogelijkheden overzichtelijk bij elkaar. Wilt u alléén een check van uw huidige natuur- en milieuvergunningen? Dan is de beknopte Quickscan Veehouderijlocatie voldoende.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze Locatiescan veehouderij of over de Quickscan veehouderijlocatie? Neem dan contact op met onze specialisten via het contactformulier of telefonisch op 0573 - 28 89 89.