Waar ben je naar op zoek?

Agrarische vergunningen

Heb je bedrijfsontwikkelingsplannen waar een vergunningaanvraag of een melding Activiteitenbesluit voor nodig is? Krijg je te maken met de Wet Natuurbescherming? Of blijkt dat jouw vergunningen niet meer op orde zijn, bijvoorbeeld door veranderende wetgeving of verzoek tot handhaving? Dan is een update noodzakelijk. FarmConsult maakt de wereld van agrarische vergunningen inzichtelijk en verzorgt voor jou het volledige vergunningtraject, zodat jij verder kunt met ondernemen.

De ene veehouder weet exact welke stappen hij of zij wil zetten met het bedrijf. De ander heeft nog vele vragen over de mogelijkheden. Samen met een adviseur van FarmConsult, jouw eigen technische specialist en/of dealer heb je een vertrouwd team met de juiste praktische kennis aan tafel om het plan te concretiseren. 
 

Stappenplan vergunningaanvraag

We starten met een check van jouw huidige vergunningen en adviseren bij de totstandkoming van een realistisch plan en stalontwerp dat bij jou als ondernemer, jouw doelstellingen en bij jouw omgeving past. Staat het plan vast? Dan kunnen we het vergunning traject volledig voor jou verzorgen. Denk aan een Quickscan Flora en Fauna, de vergunningaanvraag, tekeningen, aanvullende rapportages, maar ook bijvoorbeeld aan de aanvraag van het certificaat Maatlat Duurzame Veehouderij (MDV) of constructierapporten. Door de vergunningsaanvraag en de coördinatie van aanvullende onderzoeken door FarmConsult te laten doen, ben je verzekerd van het gewenste resultaat in een zo kort mogelijke tijd. Je wilt immers zo snel mogelijk verder met jouw plannen.

Deskundig en betrouwbaar

Vergunning trajecten zijn veelal té ingewikkeld om zelf te doen of kosten je té veel tijd, die je beter kunt besteden. Onze specialisten zitten dagelijks in deze materie, kennen de regionale situatie en zijn altijd up-to-date met de laatste wet- en regelgeving. Met onze diensten dragen we graag bij aan de toekomst van jouw bedrijf.
 

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze dienstverlening of over aanverwante diensten zoals stalontwerp en bouwbegeleiding? Neem dan contact op met onze specialisten via het contactformulier of telefonisch op 0573- 28 89 89.