Waar ben je naar op zoek?

Agrarische vergunningen

Heeft u bedrijfsontwikkelingsplannen waar een vergunningaanvraag of een melding Activiteitenbesluit voor nodig is? Krijgt u te maken met de Wet Natuurbescherming?  Of blijkt dat uw vergunningen niet meer op orde zijn, bijvoorbeeld door veranderende wetgeving of verzoek tot handhaving? Dan is een update noodzakelijk. FarmConsult maakt de wereld van agrarische vergunningen inzichtelijk en verzorgt voor u het volledige vergunning traject, zodat u verder kunt met ondernemen.

De ene veehouder weet exact welke stappen hij wil zetten met het bedrijf. De ander heeft nog vele vragen over de mogelijkheden. Samen met een adviseur van FarmConsult, uw eigen technische specialist en/of dealer heeft u een vertrouwd team met de juiste praktische kennis aan tafel om het plan te concretiseren. 
 

Stappenplan vergunningaanvraag

We starten met een check van uw huidige vergunningen en adviseren bij de totstandkoming van een realistisch plan en stalontwerp dat bij u als ondernemer, uw doelstellingen en bij uw omgeving past. Staat het plan vast? Dan kunnen we het vergunning traject volledig voor u verzorgen. Denk aan een Quickscan Flora en Fauna, de vergunningaanvraag, tekeningen, aanvullende rapportages, maar ook bijvoorbeeld aan de aanvraag van het certificaat Maatlat Duurzame Veehouderij (MDV) of constructierapporten. Door de vergunningsaanvraag en de coördinatie van aanvullende onderzoeken door FarmConsult te laten doen, bent u verzekerd van het gewenste resultaat in een zo kort mogelijke tijd. U wilt immers zo snel mogelijk verder met uw plannen.

Deskundig en betrouwbaar

Vergunning trajecten zijn veelal té ingewikkeld om zelf te doen of kosten u té veel tijd, die u beter kunt besteden. Onze specialisten zitten dagelijks in deze materie, kennen de regionale situatie en zijn altijd up-to-date met de laatste wet- en regelgeving. Met onze diensten dragen we graag bij aan de toekomst van uw bedrijf.
 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of over aanverwante diensten zoals stalontwerp en bouwbegeleiding? Neem dan contact op met onze specialisten via het contactformulier of telefonisch op 0573- 28 89 89.