Waar ben je naar op zoek?

Woudrichem wijzigt bestemmingsplan buitengebied

18-4-2019

Het bestemmingsplan voor het buitengebied van de voormalige gemeente Woudrichem gaat veranderen. Vanaf donderdag 11 april ligt het ontwerp 6 weken ter inzage bij uw gemeente of bekijk het plan hier digitaal. Tot en met woensdag 22 mei 2019 kunt u een zienswijze indienen bij de gemeenteraad. We zetten de belangrijkste punten hier voor u op een rij.

Beperkingen voor veehouderijen

Het ontwerp-bestemmingsplan ‘Buitengebied Woudrichem herziening 2018’ bevat beperkingen voor de veehouderij, mede doordat het plan in overeenstemming wordt gebracht met de Verordening Ruimte van de provincie Noord-Brabant. Ook bevat het ontwerp een verbod op toename van stikstofdepositie.

Ons advies: controleer goed op onjuistheden en beperkingen

Het is raadzaam om de gevolgen van dit ontwerp voor uw bedrijf te beoordelen. Controleer de aanduidingen voor uw locatie op onjuistheden. Het beoordelen van de gevolgen en mogelijkheden van een bestemmingsplan is maatwerk en kan lastig zijn. Onze specialisten ruimtelijke ordening en onze jurist hebben de benodigde expertise en kunnen voor u bekijken wat het ontwerp specifiek voor uw bedrijf betekent en of een zienswijze zinvol is. Aan de hand van onze bevindingen bepaalt u zelf hoe om te gaan met de gegeven adviezen.

FarmConsult beoordeelt voor u het ontwerp

Om het u gemakkelijk te maken kunt u een afspraak met ons maken. We nemen dan samen met u het ontwerp door, checken we uw bestaande vergunningen en geven we u een vervolgadvies. Na uw aanmelding voor een afspraak neemt een van onze specialisten contact met u op om u verder te informeren over onze werkwijze. Wij kunnen u zo op een efficiënte manier adviseren.

Advies nodig?

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met FarmConsult via telefoonnummer 0573 - 28 89 89, of met uw eigen bedrijfsadviseur van FarmConsult. Of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met u op en informeren u vrijblijvend over onze wijkwijze.

Contactformulier

Wanneer u onderstaand contactformulier invult nemen we, afhankelijk van uw vraag, telefonisch of per e-mail contact met u op. Vul uw gegevens zo volledig mogelijk in.
Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met uw persoonsgegevens