Waar ben je naar op zoek?

Welke onderwerpen komen dit najaar in uw studieclub aan bod?

23-8-2018

Als de oogst van het land is en de schemering steeds vroeger invalt, pakken veel studieclubs de draad weer op. Kunt u wel wat inspiratie gebruiken om de jaaragenda te vullen met boeiende onderwerpen? Dan biedt het aanbod van FarmConsult mogelijk uitkomst.

Inhoud en vorm

Naast onderwerpsuggesties denken we graag mee over een creatieve, verrassende invulling van de bijeenkomst. Bijvoorbeeld een workshop op (boeren)locatie of aan een bezoek van één van onze vestigingen of brede netwerk. Ook de vorm kan verschillen van een lezing tot workshop, praktijkervaring of excursie. De flyer, die u hieronder kunt downloaden, geeft u een indruk van de brede diversiteit aan onderwerpen die we bij de kop kunnen pakken. Maar schroomt u vooral niet om uw ideeën met ons te bespreken, zodat we voor uw studieclub een geslaagde bijeenkomst op maat kunnen maken.

Studieclub

Inspiratie voor studieclubs

Onderwerpen variëren van veranderingen op het gebied van wet- en regelgeving (denk aan Transitiebeleid Noord-Brabant, wetten rondom natuurbescherming, etc.) tot aan mogelijkheden voor verduurzaming (mestbewerking, warmteterugwinning, duurzame energie, enz.) of fiscale- en subsidiemogelijkheden. Download hier de flyer en bekijk ons aanbod.

Direct aan de slag?

Weet u al wat u wilt of wilt u eerst even overleggen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ook interessant