Waar ben je naar op zoek?

Wat betekent het Transitiebeleid Noord-Brabant voor u?

30-10-2018

De provincie Noord-Brabant heeft een transitiebeleid doorgevoerd voor de veehouderij. Maar wat betekent dit exact voor uw bedrijf? Voldoen uw stallen al aan de strengere eisen voor ammoniakemissie? Check tijdig hoe uw bedrijf er voor staat, om te voorkomen dat u straks in de problemen of in tijdsnood zit!

Helder stappenplan per diersector

Een belangrijk onderdeel van het transitiebeleid is, dat per 1 januari 2020 uw stallen moeten voldoen aan de minimale eisen van ammoniakreductie (Verordening Natuurbescherming). Voor elke diersector gelden andere reductiepercentages. Voldoen uw stallen hier nog niet aan? Dan is het zaak om nú in actie te komen, zodat u uw stallen straks niet onnodig leeg hoeft te zetten. Klik op uw diersector voor een helder stappenplan en zaken die voor u van toepassing zijn.

Varkens-contact
Varkens
Kuikens
Pluimvee
Geitenlam
Geiten
Herkauwers-contact
Melkvee
Vleesvee
Vleesvee

Hulp nodig?

We kunnen het ons voorstellen dat er veel op u afkomt. Heeft u hulp nodig om op een rij te zetten wat er in uw situatie nodig is? Of wilt u advies bij het maken van milieutekeningen of aanvragen van vergunningen? Neem dan contact op met de specialisten van FarmConsult, onderdeel van ForFarmers, via 0573 – 28 89 89 of via onderstaand formulier. Onze specialisten houden zich dagelijks bezig met deze complexe materie, hebben verstand van de boerenpraktijk en staan u vakkundig terzijde.

Contactformulier Transitiebeleid Noord-Brabant

Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met uw persoonsgegevens