Waar ben je naar op zoek?

Oriënteren op toekomst veehouderijbedrijf Noord-Brabant

Advies van onze specialist Advies van onze specialist21-9-2021
toekomst veehouderij Noord-Brabant

Per 1 januari 2024 moeten alle stallen in de provincie Noord-Brabant emissiearm zijn. Dit betekent voor veel veehouderijen een investering in een emissiearm systeem, wat een aantal jaar nodig heeft om terug te verdienen. Mogelijk twijfelt u wat in uw situatie verstandig is om te doen. De specialisten van FarmConsult kunnen u helpen in uw oriëntatieproces én bij eventuele vervolgstappen.

Wilt u investeren in een emissiearm systeem en zo ja, welk systeem past het best op uw bedrijf? Overweegt u om te schakelen naar extensieve (bio-)landbouw, een woon-zorg-combinatie of denkt u aan een recreatiefunctie voor uw stallen? Of toch stoppen?

Blik op de toekomst

Allemaal vragen die wellicht door uw hoofd gaan, maar waar u nog geen antwoord op heeft. Of u weet niet hoe u dit moet aanpakken en welke consequenties het heeft. Toch is het belangrijk om hier nu al stappen in te zetten, zodat u uw opties openhoudt en straks niet voor voldongen feiten staat. Het team van FarmConsult kan u begeleiden in dit traject, alle mogelijke scenario’s met u bespreken en vervolgens de aanvraag van benodigde vergunningen, subsidies of bestemmingsplanprocedures voor u regelen. Wellicht komt u op verrassende ideeën en is er meer mogelijk dan u denkt!

Het begint met een goed gesprek

De eerste stap zet u met een vrijblijvend en kosteloos oriëntatiegesprek. Vul onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact op FarmConsult via telefoonnummer 0573 28 89 89 voor het maken van een afspraak. We denken graag met u mee.

Contactformulier oriëntatie Noord-Brabant

Als u onderstaande gegevens invult nemen wij contact met u op voor een vrijblijvend en kosteloos oriëntatiegesprek op de toekomst van uw veehouderijbedrijf.
Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met uw persoonsgegevens