Waar ben je naar op zoek?

Nieuw bestemmingsplan Wormerland ligt ter inzage

18-6-2019

De gemeente Wormerland wil het bestemmingsplan voor het 'Landelijk Gebied' aanpassen. Het ontwerpbestemmingsplan ligt nu ter inzage, bekijk het hier digitaal. Tot en met woensdag 17 juli 2019 kunt u een inspraakreactie indienen bij de gemeente. Let op de volgende zaken.

Past het ontwerp binnen uw toekomstplannen of wilt u activiteiten legaliseren?

Mogelijk sluit het ontwerp niet aan bij uw toekomstplannen of wellicht biedt het mogelijkheden om bestaande (neven)activiteiten te legaliseren. Nu is het misschien nog mogelijk om de gemeente te verzoeken om uw plannen op te nemen in het bestemmingsplan, zodat u hiervoor op een later moment geen afzonderlijke en mogelijk kostbaardere procedure hoeft te doorlopen.

Goed controleren op onjuistheden is ons advies

Het is belangrijk om de toegewezen aanduidingen specifiek voor uw locatie te controleren. Indien u onjuistheden of beperkingen signaleert, is het van belang een zienswijze in te dienen. Let op: het indienen van een zienswijze is vereist om eventuele bezwaren tegen het ontwerp aan de rechter te kunnen voorleggen.

FarmConsult beoordeelt voor u het voorontwerp 

Het goed beoordelen van de gevolgen en mogelijkheden van een bestemmingsplan is maatwerk. Onze specialisten ruimtelijke ordening en onze jurist hebben de benodigde expertise en kunnen voor u bekijken wat het voorontwerp specifiek voor uw bedrijf betekent en of een inspraakreactie zinvol is. Aan de hand van onze bevindingen bepaalt u zelf hoe om te gaan met de gegeven vervolgadviezen.

Afspraak maken

Om het u gemakkelijk te maken kunt u een afspraak met ons maken. We nemen dan samen met u het ontwerp door, checken we uw bestaande vergunningen en geven we u een vervolgadvies. Na uw aanmelding voor een afspraak neemt een van onze specialisten contact met u op om u verder te informeren over onze werkwijze. Wij kunnen u zo op een efficiënte manier adviseren.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord. U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier of telefoonnummer 0573 – 28 89 89.

 

Contactformulier

Wanneer u onderstaand contactformulier invult nemen we, afhankelijk van uw vraag, telefonisch of per e-mail contact met u op. Vul uw gegevens zo volledig mogelijk in.
Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met uw persoonsgegevens