Waar ben je naar op zoek?

Nieuw bestemmingsplan voor gemeente Lopik

16-5-2019

Het bestemmingsplan voor het buitengebied van Lopik gaat veranderen. Het voorontwerp ligt nu ter inzage, bekijk het hier digitaal. Tot en met dinsdag 11 juni 2019 kunt u een inspraakreactie indienen bij de gemeente. Neem deze punten daarbij in acht.

Ons advies: controleer goed op onjuistheden en beperkingen

Het is raadzaam om de gevolgen van dit voorontwerp voor uw bedrijf te beoordelen. Indien u onjuistheden of beperkingen signaleert, is het van belang een inspraakreactie in te dienen. Het is ook mogelijk om de gemeente te verzoeken om uw plannen op te nemen in het ontwerp, zodat u hiervoor op een later moment geen afzonderlijke en mogelijk kostbaardere wijzigingsprocedure hoeft te doorlopen.

FarmConsult beoordeelt voor u het voorontwerp 

Het goed beoordelen van de gevolgen en mogelijkheden van een bestemmingsplan is maatwerk. Onze specialisten ruimtelijke ordening en onze jurist hebben de benodigde expertise en kunnen voor u bekijken wat het voorontwerp specifiek voor uw bedrijf betekent en of een inspraakreactie zinvol is. Aan de hand van onze bevindingen bepaalt u zelf hoe om te gaan met de gegeven vervolgadviezen.

Afspraak maken

Om het u gemakkelijk te maken kunt u een afspraak met ons maken. We nemen dan samen met u het ontwerp door, checken we uw bestaande vergunningen en geven we u een vervolgadvies. Na uw aanmelding voor een afspraak neemt een van onze specialisten contact met u op om u verder te informeren over onze werkwijze. Wij kunnen u zo op een efficiënte manier adviseren.

Interesse?

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met FarmConsult via telefoonnummer 0573 - 28 89 89, of met uw eigen bedrijfsadviseur van FarmConsult. Of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met u op en informeren u vrijblijvend over onze wijkwijze.

Contactformulier

Wanneer u onderstaand contactformulier invult nemen we, afhankelijk van uw vraag, telefonisch of per e-mail contact met u op. Vul uw gegevens zo volledig mogelijk in.
Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met uw persoonsgegevens