Waar ben je naar op zoek?

Ontwerp bestemmingsplan buitengebied Tiel

12-4-2019

Het bestemmingsplan voor het buitengebied van Tiel gaat veranderen. Vanaf donderdag 11 april ligt het voorontwerp 6 weken ter inzage bij uw gemeente of bekijk het plan hier digitaal. Tot en met woensdag 22 mei 2019 kunt u een inspraakreactie indienen bij de gemeente. We zetten de belangrijkste punten hier voor u op een rij.

Past het ontwerp binnen uw toekomstplannen of wilt u activiteiten legaliseren?

Misschien sluit het ontwerp niet aan bij uw toekomstplannen of wellicht biedt het juist mogelijkheden om bestaande (neven-)activiteiten te legaliseren. U kunt nu de gemeente verzoeken om uw plannen op te nemen in het bestemmingsplan, zodat u hiervoor op een later moment geen afzonderlijke en mogelijk kostbaardere procedure hoeft te doorlopen.

Controleer goed op onjuistheden

Het is belangrijk om de toegewezen aanduidingen specifiek voor úw locatie te controleren. Als u onjuistheden signaleert, is het van belang dat u een zienswijze indient. Let wel, het indienen van een zienswijze is vereist om in een later stadium bedenkingen tegen het ontwerp aan de rechter voor te leggen.

FarmConsult beoordeelt voor u het ontwerp

Het goed beoordelen van de gevolgen en mogelijkheden van een bestemmingsplan is maatwerk. Onze specialisten ruimtelijke ordening en onze jurist hebben hiervoor de benodigde expertise in huis. Samen met u nemen we het ontwerp door, checken we uw bestaande vergunningen en geven we u een vervolgadvies. Aan de hand van onze bevindingen bepaalt u zelf welke vervolgacties u nodig acht.

Advies nodig?

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met FarmConsult via telefoonnummer 0573 - 28 89 89, of met uw eigen bedrijfsadviseur van FarmConsult. Of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met u op en informeren u vrijblijvend over onze wijkwijze.

Contactformulier

Wanneer u onderstaand contactformulier invult nemen we, afhankelijk van uw vraag, telefonisch of per e-mail contact met u op. Vul uw gegevens zo volledig mogelijk in.
Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met uw persoonsgegevens