Waar ben je naar op zoek?

Nieuw bestemmingsplan buitengebied Oss in de maak

19-4-2021

De gemeente Oss actualiseert het bestemmingsplan in het buitengebied van de gemeente. Het gewijzigde plan ligt nu ter inzage en tot en met 19 mei 2021 kunt u een zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders. We attenderen u graag op het belangrijkste punt uit dit bestemmingsplan.

Dertien locaties mogen ontwikkelen

Boerenerf

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Ontwikkelingen 2 Buitengebied Oss 2021’ maakt dertien ontwikkelingen mogelijk op diverse locaties verspreid over het buitengebied van Oss. Dit zijn zowel agrarische als niet-agrarische ontwikkelingen. Het is voor u van belang om te controleren of een van de dertien locaties in de buurt van uw bedrijf ligt, welke ontwikkeling het betreft en of deze ontwikkelingen de bedrijfsvoering en ontwikkelingsmogelijkheden voor úw bedrijf belemmeren. Indien dit het geval is, dan is het zeer verstandig om een zienswijze in te dienen bij de gemeente. Via de Staatscourant kunt u het voorontwerp digitaal inzien.

FarmConsult beoordeelt uw situatie

Het beoordelen van de gevolgen van een bestemmingsplan is maatwerk en kan lastig zijn. Onze specialisten ruimtelijke ordening en onze jurist hebben de benodigde expertise en kunnen voor u bekijken wat het ontwerp specifiek voor uw bedrijf betekent en of een zienswijze zinvol is. Aan de hand van onze bevindingen bepaalt u zelf hoe om te gaan met de gegeven adviezen.

Afspraak maken

Maak het u gemakkelijk en plan een afspraak met een van onze specialisten. We nemen dan samen met u het ontwerp door, checken uw bestaande vergunningen en geven u een vervolgadvies. Na uw aanmelding voor een afspraak neemt een van onze specialisten contact met u op om u verder te informeren over onze werkwijze. Wij kunnen u zo op een efficiënte manier adviseren. Bel met 0573 - 28 89 89, of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met u op.

Contactformulier

Wanneer u onderstaand contactformulier invult nemen we, afhankelijk van uw vraag, telefonisch of per e-mail contact met u op. Vul uw gegevens zo volledig mogelijk in.
Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met uw persoonsgegevens