Waar ben je naar op zoek?

Midden-Groningen komt met nieuw bestemmingsplan buitengebied

19-5-2020

Het bestemmingsplan voor het buitengebied van Midden-Groningen gaat veranderen. Het voorontwerp ligt zes weken ter inzage. Tot en met woensdag 24 juni 2020 kunt u een inspraakreactie indienen bij de gemeente. U kunt het plan hier online inzien (klik op documenten).

Ons advies: controleer goed op onjuistheden en beperkingen

Het is raadzaam om de gevolgen van dit voorontwerp voor uw bedrijf te beoordelen. Indien u onjuistheden of beperkingen signaleert, is het van belang een inspraakreactie in te dienen. Het is ook mogelijk om de gemeente te verzoeken om uw plannen op te nemen in het voorontwerp, zodat u hiervoor op een later moment geen afzonderlijke en mogelijk kostbaardere wijzigingsprocedure hoeft te doorlopen.

FarmConsult beoordeelt voor u het voorontwerp 

Het goed beoordelen van de gevolgen en mogelijkheden van een bestemmingsplan is maatwerk. Onze specialisten ruimtelijke ordening en onze jurist hebben de benodigde expertise en kunnen voor u bekijken wat het voorontwerp specifiek voor uw bedrijf betekent en of schrijven van een inspraakreactie zinvol is. Aan de hand van onze bevindingen bepaalt u zelf hoe om te gaan met de gegeven vervolgadviezen.

Interesse? 

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met FarmConsult via telefoonnummer 0573 - 28 89 89, of met uw eigen bedrijfsadviseur van FarmConsult. Of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan contact met u op.

Contactformulier

Wanneer u onderstaand contactformulier invult nemen we, afhankelijk van uw vraag, telefonisch of per e-mail contact met u op. Vul uw gegevens zo volledig mogelijk in.
Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met uw persoonsgegevens