Waar ben je naar op zoek?

Mestboekhouding: zo geregeld!

17-12-2019

De mestboekhouding: de een heeft er een hekel aan, de ander draait er zijn hand niet voor om. Met een goede mestboekhouding voorkomt u eventuele boetes en bespaart u geld. In januari moet u de jaarlijkse mestboekhouding weer opmaken en inleveren bij RVO. FarmConsult kan dit voor u verzorgen, dat bespaart u tijd en levert u een correcte boekhouding op. Graag informeren wij u over onze dienstverlening.

Machtiging RVO

Als u in januari de mestboekhouding door ons laat verzorgen, ontvangt u na afronding van de werkzaamheden een overzichtelijk rapport met daarin de verantwoording van de mineralen en gebruikte gegevens. Het is prettig als u ons een machtiging geeft voor www.mijnrvo.nl, dan verloopt de mestboekhouding efficiënt en effectief. Op ‘Mijn RVO’ staat namelijk relevante bedrijfsinformatie die nodig is om uw mestboekhouding te kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid afgevoerde mest en eventuele percelen. Naast dat dit u werk en tijd bespaart bij het verzamelen en opsturen van gegevens, is de kans op fouten ook kleiner.

Pluimveemest

Gegarandeerd op tijd

Als wij voor u de mestboekhouding mogen verzorgen, dan ontvangen wij begin januari graag van u de ingevulde ‘Checklist mestboekhouding 2019 Pluimvee/Varkens'. Deze checklist kunt u bij ons opvragen via mestboekhouding@forfarmers.eu. Levert u vóór 15 januari de gegevens bij ons in en geeft u ons een machtiging voor RVO, dan garanderen wij dat de mestboekhouding uiterlijk 31 januari 2020 gereed is. 

Vragen of meer info?

Heeft u naar aanleiding van deze mail vragen of opmerkingen of wilt u meer informatie over de kosten? Neem dan contact op met FarmConsult via telefoonnummer 0573 - 28 89 62 of mail naar mestboekhouding@forfarmers.eu.