Waar ben je naar op zoek?

Heeft u uw betalingsrechten al geregeld?

26-3-2020

Heeft u in 2020 meer landbouwgrond in gebruik en een tekort aan betalingsrechten? Wacht dan niet te lang met het kopen of huren van extra betalingsrechten. Ze zijn nu volop leverbaar.

Het is net als vorig jaar ook dit jaar financieel interessant om betalingsrechten te kopen of te huren. Wilt u meer weten over actuele prijzen en het aanbod? Neem dan contact op met de productierechtenspecialisten van FarmConsult. Doe dit tijdig, want de overschrijving van betalingsrechten moet uiterlijk 15 mei 2020 geregeld zijn.

Uw vertrouwde partner in bemiddeling

FarmConsult bemiddelt in betalingsrechten en andere productierechten. We brengen vraag en aanbod bij elkaar en voorzien u van deskundig advies. Het gaat hierbij om zuiver bemiddeling, die op een zeer transparante manier plaatsvindt. We hanteren een vast bedrag voor bemiddelingskosten. FarmConsult garandeert u een reële, marktconforme prijs voor zowel de koper als verkoper en zorgt voor een solide overeenkomst. Tevens verzorgen wij de registratie bij RVO. De betaling geschiedt via een onafhankelijke derdenrekening, zodat u verzekerd bent van een correcte en betrouwbare afhandeling.

Landbouwgrond

Betalingsrechten nodig of aangeboden?

Heeft u betalingsrechten nodig? Of heeft u rechten over? Neem dan contact op via onderstaand formulier of bel naar 0573 – 28 89 89. Mailen kan naar productierechten@forfarmers.eu

Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met uw persoonsgegevens