Waar ben je naar op zoek?

Gemeente Rucphen werkt aan nieuw bestemmingsplan

9-6-2020

Het bestemmingsplan voor het buitengebied van de gemeente Rucphen gaat veranderen. Vanaf donderdag 4 juni 2020 ligt het ontwerp 6 weken ter inzage. Tot en met woensdag 15 juli 2020 kunt u een zienswijze indienen bij de gemeenteraad. Bekijk het plan hier digitaal. We geven een korte samenvatting van de wijzigingen.

Schapen

Van bedrijfswoningen naar burgerwoningen

Het ontwerp-bestemmingsplan ‘Buitengebied  Rucphen 2020’ is een actualisatie van het bestaande bestemmingsplan en bevat nieuwe regels voor het omvormen van een bedrijfswoning naar een burgerwoning. Ook neemt de gemeente de nieuwe provinciale regels uit de Interim Omgevingsverordening (IOV) in het plan op. 

Check het ontwerp-bestemmingsplan op onjuistheden en beperkingen

Het is raadzaam om te controleren of dit ontwerp gevolgen heeft voor uw bedrijf of juist kansen biedt. Controleer de aanduidingen voor uw locatie op onjuistheden. Het beoordelen van de gevolgen en mogelijkheden van een bestemmingsplan is maatwerk en kan lastig zijn. Onze specialisten ruimtelijke ordening en onze jurist hebben de benodigde expertise en kunnen voor u bekijken wat het ontwerp specifiek voor uw bedrijf betekent en of een zienswijze zinvol is. Aan de hand van onze bevindingen bepaalt u zelf hoe om te gaan met de gegeven adviezen.

Afspraak maken

Om het u gemakkelijk te maken kunt u een afspraak met ons maken. We nemen dan samen met u het ontwerp door, checken uw bestaande vergunningen en geven u een vervolgadvies. Na uw aanmelding voor een afspraak neemt een van onze specialisten contact met u op om u verder te informeren over onze werkwijze. Wij kunnen u zo op een efficiënte manier adviseren.

Interesse? 

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met FarmConsult via telefoonnummer 0573 - 28 89 89, of met uw eigen bedrijfsadviseur van FarmConsult. Of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan contact met u op.

Contactformulier

Wanneer u onderstaand contactformulier invult nemen we, afhankelijk van uw vraag, telefonisch of per e-mail contact met u op. Vul uw gegevens zo volledig mogelijk in.
Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met uw persoonsgegevens