Waar ben je naar op zoek?

Gemeente Olst-Wijhe actualiseert bestemmingsplan buitengebied

4-1-2021

De gemeente Olst-Wijhe gaat het bestemmingsplan voor het buitengebied actualiseren. Tot en met woensdag 27 januari 2021 kunt u hierop reageren en een zienswijze indienen bij de gemeenteraad. Via www.ruimtelijkeplannen.nl kunt u het plan digitaal bekijken. Controleer goed of het plan overeenkomt met uw situatie en welke gevolgen het eventueel heeft voor uw bedrijfsontwikkeling in de toekomst.

Bemesten

Actualisatie van het plan 2012

Het ontwerp-bestemmingsplan ‘Buitengebied Olst Wijhe’ bevat geen nieuw beleid maar is een actualisatie van het plan uit 2012. Zo worden alle projectbesluiten in het plan opgenomen en worden vier locaties opgenomen waar de agrarische bedrijfsvoering is beëindigd. Maar er zijn ook allerlei kleine aanpassingen opgenomen. Om die reden is het zaak uw situatie te controleren.

Ons advies: controleer goed op onjuistheden 

Het is raadzaam om de gevolgen van dit ontwerp voor uw bedrijf te beoordelen. Indien u onjuistheden of beperkingen signaleert, is het van belang een zienswijze in te dienen. Het ontwerp is namelijk de formele start van de bestemmingsplanprocedure, later in de procedure bezwaar maken is niet meer mogelijk.

FarmConsult beoordeelt voor u het ontwerp 

Het goed beoordelen van de gevolgen en mogelijkheden van een bestemmingsplan is maatwerk. Onze specialisten ruimtelijke ordening en onze jurist hebben de benodigde expertise en kunnen voor u bekijken wat het ontwerp specifiek voor uw bedrijf betekent en of een zienswijze zinvol is. Aan de hand van onze bevindingen bepaalt u zelf hoe om te gaan met de gegeven vervolgadviezen.

Interesse? 

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met FarmConsult via telefoonnummer 0573 - 28 89 89, of met uw eigen bedrijfsadviseur van FarmConsult. Of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan contact met u op.

Contactformulier

Wanneer u onderstaand contactformulier invult nemen we, afhankelijk van uw vraag, telefonisch of per e-mail contact met u op. Vul uw gegevens zo volledig mogelijk in.
Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met uw persoonsgegevens