Waar ben je naar op zoek?

Fosfaatrechten kopen of verkopen?

11-1-2018

Sinds 1 januari 2018 heeft u als melkveehouder te maken met fosfaatrechten. Mogelijk komt u rechten te kort óf wilt u rechten verkopen. FarmConsult, onderdeel van ForFarmers, is dé specialist in de bemiddeling van fosfaatrechten. Ons persoonlijke advies en onze transparante werkwijze staan garant voor een eerlijke prijs en goede afwikkeling.

Eerlijke prijs voor koper én verkoper

FarmConsult brengt kopers en verkopers bij elkaar en neemt zelf geen positie in. Dit garandeert zowel kopers als verkopers een eerlijke prijs op basis van de dan geldende marktwaarde. Wij brengen op transparante wijze en tegen zo laag mogelijke kosten, koper en verkoper bij elkaar voor een optimale deal. Bij een transactie zorgt FarmConsult voor de volledige afwikkeling: van het opmaken van de overeenkomst en de registratie bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) tot de financiële afhandeling. Dankzij een Stichting Derdenrekening heeft u de zekerheid van een correcte financiële afwikkeling.

Specialistische kennis, unieke marktpositie

Vanaf 15 januari kan de overdracht van rechten gemeld worden bij de RVO. Transacties van fosfaatrechten zijn gebonden aan wettelijke spelregels. FarmConsult heeft een jarenlange ervaring in de bemiddeling en advisering rondom de aan- en verkoop van productierechten. Onze specialisten zijn op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving én van de nieuwste marktontwikkelingen. Bovendien hebben wij door de samenwerking en korte lijnen met de melkveespecialisten, accountmanagers en dealers van ForFarmers, meer inzicht in de markt. Waar nodig trekken we samen op om vraag en aanbod bij elkaar te brengen.

Fosfaatcalculator

Natuurlijk is het belangrijk om inzichtelijk te krijgen wat op uw bedrijf gewenst is. Hier kan FarmConsult of de specialist van ForFarmers u bij helpen. U kunt ook zelf heel eenvoudig inzicht krijgen in uw situatie door onze Fosfaatcalculator te downloaden.

Fosfaatrechten kopen, verkopen of meer info?

Wilt u fosfaatrechten kopen of verkopen of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0573 - 28 89 89, of gebruik onderstaand formulier. U kunt ook mailen naar productierechten@forfarmers.eu.

Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met uw persoonsgegevens