Waar ben je naar op zoek?

Bestemmingsplanwijziging voor buitengebied Woensdrecht

9-6-2020

Het bestemmingsplan voor het buitengebied van Woensdrecht gaat veranderen. Het voorontwerp ligt tot en met woensdag 1 juli 2020 ter inzage. Tot die datum kunt u een zienswijze indienen bij de gemeenteraad. U kunt het plan hier online inzien (klik op documenten). We zetten de belangrijkste punten hier voor u op een rij.

Woensdrecht

Nieuwe regels archeologie en vergunningenstelsel bodembewerking

Het ontwerp-bestemmingsplan ‘Buitengebied partiële herziening 2019’ is een actualisatie van het bestaande bestemmingsplan uit 2016 en bevat nieuwe regels voor archeologie. Voor het bewerken van de bodem wordt er een vergunningenstelsel opgenomen. Ook wil de gemeente de nieuwe provinciale regels uit de Interim Omgevingsverordening (IOV) opnemen en zijn er nieuwe regels voor hobby-matige agrarische activiteiten.

Check het ontwerp-bestemmingsplan op onjuistheden en beperkingen

Ons advies: check of dit ontwerp gevolgen heeft voor uw bedrijf. Controleer de aanduidingen voor uw locatie op onjuistheden. Het beoordelen van de gevolgen en mogelijkheden van een bestemmingsplan is maatwerk en kan lastig zijn. Onze specialisten ruimtelijke ordening en onze jurist hebben de benodigde expertise en kunnen voor u bekijken wat het ontwerp specifiek voor uw bedrijf betekent en of een zienswijze zinvol is. Aan de hand van onze bevindingen bepaalt u zelf hoe om te gaan met de gegeven adviezen.

Afspraak maken

Om het u gemakkelijk te maken kunt u een afspraak met ons maken. We nemen dan samen met u het ontwerp door, checken uw bestaande vergunningen en geven u een vervolgadvies. Na uw aanmelding voor een afspraak neemt een van onze specialisten contact met u op om u verder te informeren over onze werkwijze. Wij kunnen u zo op een efficiënte manier adviseren.

Interesse? 

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met FarmConsult via telefoonnummer 0573 - 28 89 89, of met uw eigen bedrijfsadviseur van FarmConsult. Of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan contact met u op.

Contactformulier

Wanneer u onderstaand contactformulier invult nemen we, afhankelijk van uw vraag, telefonisch of per e-mail contact met u op. Vul uw gegevens zo volledig mogelijk in.
Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met uw persoonsgegevens