Waar ben je naar op zoek?

Nieuw bestemmingsplan voor buitengebied Driebergen

Sector Nieuws Sector Nieuws23-4-2018

Het bestemmingsplan voor het buitengebied Driebergen gaat veranderen. Vanaf vrijdag 13 april 2018 ligt het voorontwerp 6 weken ter inzage. Tot en met donderdag 24 mei 2018 kunt u een zienswijze indienen bij de gemeente. We zetten de belangrijkste punten hier voor u op een rij.

Beperkingen voor veehouderijen

Het ontwerp-bestemmingsplan ‘Driebergen Buitengebied’ bevat beperkingen voor de veehouderij, mede doordat het plan maximale bouwvlakken toestaat en er een koppeling van hoeveelheid grond bij (rund-) veehouderijbedrijven in staat. Ook bevat het voorontwerp een verbod op toename van stikstofdepositie.
 

Ons advies: controleer goed op onjuistheden en beperkingen

Het is raadzaam om de gevolgen van dit voorontwerp voor uw bedrijf te beoordelen. Controleer de aanduidingen voor uw locatie op onjuistheden. Het beoordelen van de gevolgen en mogelijkheden van een bestemmingsplan is maatwerk en kan lastig zijn. Onze specialisten ruimtelijke ordening en onze jurist hebben de benodigde expertise en kunnen voor u bekijken wat het ontwerp specifiek voor uw bedrijf betekent en of een zienswijze zinvol is. Aan de hand van onze bevindingen bepaalt u zelf hoe om te gaan met de gegeven adviezen.  
 

Afspraak maken

Om het u gemakkelijk te maken kunt u ook een afspraak met ons maken. We nemen dan samen met u het ontwerp door, checken uw bestaande vergunningen en geven we u een vervolgadvies. Na uw aanmelding voor een afspraak neemt een van onze specialisten contact met u op om u verder te informeren over onze werkwijze. Wij adviseren u zo op een efficiënte manier.
 

Meer info

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met FarmConsult via telefoonnummer 0573 - 28 89 89. Of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met u op.

Informatie buitengebied Driebergen






Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met uw persoonsgegevens