Waar ben je naar op zoek?

Bergen op Zoom bereidt nieuw bestemmingsplan voor

9-6-2020

Nadat de gemeenteraad in 2019 de herziening van het bestemmingsplan niet vaststelde ligt er nu een nieuw ontwerp ter inzage, vanaf donderdag 4 juni 2020 tot en met en met woensdag 15 juli 2020. Bekijk het plan hier digitaal. In die periode kunt u een zienswijze indienen bij de gemeenteraad. De volgende zaken zijn aagepast.

Koeienstal

Nieuwe versie van het bestemmingsplan Bergen op Zoom Oost 2020

Het ontwerp-bestemmingsplan ‘Buitengebied  Bergen op Zoom Oost 2020’ is een aanpassing van het bestemmingsplan dat in 2019  niet door de gemeenteraad is vastgesteld. In het nieuwe plan zijn ook de regels vanuit de Structuurvisie Bergen op Zoom 2030 én de regels van Interim Omgevingsverordening van de provincie opgenomen. Verder zijn er nieuwe regels voor archeologie toegevoegd en heeft het bestemmingsplan een mogelijkheid om een kleine windmolen tot 20 meter hoogte bij een agrarisch bedrijf aan te vragen.

Check het ontwerp-bestemmingsplan op onjuistheden en beperkingen

Het is raadzaam om te controleren of dit ontwerp gevolgen heeft voor uw bedrijf of juist kansen biedt. Controleer de aanduidingen voor uw locatie op onjuistheden. Het beoordelen van de gevolgen en mogelijkheden van een bestemmingsplan is maatwerk en kan lastig zijn. Onze specialisten ruimtelijke ordening en onze jurist hebben de benodigde expertise en kunnen voor u bekijken wat het ontwerp specifiek voor uw bedrijf betekent en of een zienswijze zinvol is. Aan de hand van onze bevindingen bepaalt u zelf hoe om te gaan met de gegeven adviezen.

Afspraak maken

Om het u gemakkelijk te maken kunt u een afspraak met ons maken. We nemen dan samen met u het ontwerp door, checken uw bestaande vergunningen en geven u een vervolgadvies. Na uw aanmelding voor een afspraak neemt een van onze specialisten contact met u op om u verder te informeren over onze werkwijze. Wij kunnen u zo op een efficiënte manier adviseren.

Interesse? 

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met FarmConsult via telefoonnummer 0573 - 28 89 89, of met uw eigen bedrijfsadviseur van FarmConsult. Of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan contact met u op.

Contactformulier

Wanneer u onderstaand contactformulier invult nemen we, afhankelijk van uw vraag, telefonisch of per e-mail contact met u op. Vul uw gegevens zo volledig mogelijk in.
Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met uw persoonsgegevens