Waar ben je naar op zoek?

Visie, missie en strategie

Onze visie

FarmConsult wil u rendabele en duurzame oplossingen bieden op het gebied van bedrijfsontwikkeling, zodat u vlees, eieren of zuivel van hoge kwaliteit kunt produceren. Met onze adviesdiensten ondersteunen we u bij het optimaliseren van uw bedrijf voor wat betreft winstgevendheid, duurzaamheid en werkgemak. 

Onze missie

‘For the Future of Farming’ is de belofte van ForFarmers en FarmConsult aan agrarische ondernemers: wij werken samen met u om uw langetermijnsucces, en dat van de agrarische sector als geheel, te waarborgen

Onze strategie

Met een effectieve en efficiënte organisatie wil FarmConsult een betrouwbare partner zijn voor de agrariërs. We bieden een “one-stop-shopping-model” met maatwerkadviezen op het gebied van duurzame bedrijfsontwikkeling en werken daarbij samen met strategische kennispartners. We hebben een actieve signaalfunctie voor in- en externe klanten en zijn actief betrokken bij het ontwikkelen van duurzame stalsystemen en stalconcepten. Samen met veehouders willen we het best mogelijke resultaat op hun bedrijf realiseren.

Onze kernwaarden

Ambitie | Duurzaamheid | Partnerschap

Onze kernwaarden maken duidelijk waar we voor staan, ze zijn de kern van onze bedrijfscultuur.
Je ervaart deze kernwaarden in ons gedrag en onze manier van werken. Zo streven we met Ambitie naar steeds betere resultaten en een team van wereldklasse. Duurzaamheid geeft aan dat we voor de langere termijn gaan met goede zorg voor mens, dier en milieu en met partnerschap geven we aan dat we er voor jou zijn. We zijn gericht op langetermijnrelaties en geloven in win-win.