Waar ben je naar op zoek?

The Total Feed Business

Als veehouder heb je te maken met toenemende aandacht van de maatschappij voor een duurzame voedselproductie, voedselveiligheid en dierenwelzijn. ForFarmers en FarmConsult ondersteunen jou hierbij met geïntegreerde oplossingen bestaande uit (voer)producten, bijbehorend advies en hulpmiddelen. Iedere veehouder heeft zijn eigen wensen en daar komen we graag aan tegemoet. Je krijgt een geïntegreerde totaaloplossing, passend bij jouw doelstellingen, voersysteem en bedrijfssituatie. Dat zorgt voor een beter rendement en arbeidsgemak op het boerenerf. We noemen dit onze Total Feed-aanpak.

Voer, advies en hulpmiddelen

ForFarmers is van oudsher sterk in het ontwikkelen en produceren van mengvoer en aanvullende voeders voor veehouders. De kernactiviteiten van de onderneming zijn de productie en de logistiek van voer als ook het leveren van innovatieve Total Feed-oplossingen, bestaande uit (voer)producten, advies en hulpmiddelen om jouw bedrijfsdoelen vast te stellen en de resultaten te monitoren. 

Het productaanbod van ForFarmers varieert van mengvoer, jongdiervoeders en speciaalvoer tot vloeibare voeders, losse grondstoffen, zaaizaden (gras en mais) en meststoffen. Ons advies richt zich op alle aspecten van voeding, dierhouderij en bedrijfsontwikkeling. De hulpmiddelen omvatten programma’s, producten en diensten waarmee jij doelen kunt stellen, resultaten kunt monitoren en vergelijken. Met onze Total Feed-aanpak stemmen we onze producten en advisering gedurende de hele productiecyclus op het boerenbedrijf op elkaar af. We leveren een totaaloplossing. Met als resultaat: een beter rendement en een gezonde veestapel!